Storingsdiagnose

We hebben er allemaal weleens mee te maken. Onderweg naar uw bestemming begint er een oranje of rood lampje te branden of in het ergste geval valt u stil. In veel gevallen weet men niet direct wat eraan de hand is.

Hedendaagse auto’s bevatten een grote hoeveelheid aan elektronica. Veel van deze sensoren en onderdelen, welke essentieel zijn voor de motor, kunnen gevoelig zijn voor storingen. Omdat de moderne auto een elektronisch geheugen bevat is deze in staat deze storingen te registreren. Hierdoor probeert het te voorkomen dat er defecten ontstaan.

Er zijn veel weggebruikers die deze noodsignalen van de auto negeren en doorrijden met een storing. Hierdoor ontstaat er het risico dat er belangrijke onderdelen van de auto kapot gaan, met hoge kosten als gevolg.

Autobedrijf Wil Teurlings beschikt over moderne, professionele diagnose-apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om elke storing aan ieder merk of type auto uit te lezen en vast te stellen. Het is daarom mogelijk om de oorzaak van de storing effectief en snel te vinden.

Door een storing in uw auto tijdig en vakkundig te laten controleren en – indien nodig – te laten repareren voorkomt u hoge reparatiekosten die kunnen optreden wanneer u doorrijdt met een storing.

storing